Mainos
Mainos

Autoilija törmäsi lapsiin suojatiellä – pysähtyi ja jatkoi matkaansa

Harmaa vanhempi porrasperäinen ajoneuvo on törmännyt kahteen alaikäiseen polkupyöräilijään Haukiputaan Kiviniemessä

Oulun poliisilaitokselta kerrotaan, että tapaus sattui iltaseitsemän aikoihin, kun kaksi alle 15-vuotiasta henkilöä oli ylittämässä suojatietä.

Törmäyksen jälkeen ajoneuvo oli pysähtynyt hetkeksi lyhyen matkan päähän tapahtumapaikasta, mutta pysähtymisen jälkeen ajoneuvo oli poistunut paikalta Kiviniemen suuntaan.

Alustavien tietojen mukaan polkupyörällä liikkuneille lapsille ei ollut tullut sairaalahoitoa vaativia vammoja tapahtuman yhteydessä.

Paikalta poistunutta ajoneuvoa oli kuljettanut alustavien tapahtumapaikkatietojen mukaan vanhempi vaaleahiuksinen mieshenkilö ja ajoneuvossa oli ollut etupenkillä naispuolinen matkustaja.

Tapahtumapaikalta poistunut harmaa ajoneuvo oli ollut merkiltään ja malliltaan mahdollisesti Opel Vectra. Ajoneuvon kuljettajan puoleinen ajovalo oli ollut mahdollisesti viallinen ja lisäksi ajoneuvon etupuskuri oli ollut irrallaan toisesta kulmastaan.

Oulun poliisilaitos tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennerikkomuksena.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme