Mainos
Mainos

Autoilija töytäisi tyttöä suojatiellä - jatkoi matkaansa kotiin ”koska ei voinut pysähtyä aikaisemmin”

Porvoossa 14-vuotias tyttö on jäänyt suojatiellä henkilöauton töytäisemäksi.

Sekä tyttö, että muut silminnäkijät kertovat, että henkilöauto oli ensin pysähtynyt suojatien eteen ja antanut jalankulkijoille tietä. Sitten ajoneuvo oli jatkanut matkaa hiljaisella vauhdilla ja törmännyt tietä ylittävään tyttöön, joka talutti polkupyöräänsä.

Autoa kuljettanut nainen havaitsi törmäyksen, mutta ei pysähtynyt paikalle vaan jatkoi matkaansa kotiin asti. Polkupyörää taluttanut tyttö säikähti kovasti sekä loukkasi jalkansa. Tyttö toimitettiin ambulanssilla Porvoon sairaalaan tarkistettavaksi. Polkupyörä vaurioitui siten, ettei se ole ajokuntoinen.

Poliisipartio tavoitti rekisteritunnuksen perusteella ajoneuvon kuljettajan kotiosoitteestaan välittömästi tapahtuneen jälkeen. Henkilöautoa kuljettanut 43-vuotias nainen kertoi että oli huomannut osuneensa suojatiellä henkilöön, mutta ei ollut pystynyt pysähtymään aikaisemmin, joten oli jatkanut matkaansa kotiin asti. 

Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta tapahtuneeseen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme