Mainos
Mainos

Autoja runnottiin helsinkiläislähiössä

Poliisi selvittää onko nuoriso aiheuttanut vahinkoja autoille viime yönä Helsingin Kannelmäessä. Poliisin mukaan autojen päällä oli kävelty ja pompittu noin kello kolme aamuyöllä Kannelmäen Tanotorventiellä.

Paikalle tullut poliisipartio tapasi nuorisojoukon lähistöltä, ja poliisi kertoo selvittävänsä onko joku nuorista aiheuttanut vahingot autoille.

Paikalla olleen poliisin mukaan kahden auton katolla oli jalanjälkiä ja konepeltiä ja takaluukkua oli potkittu. Asiaa tutkitaan vahingontekona.

Johtoja kuorittiin metsässä

Viime yönä poliisi sai erikoisen ilmoituksen kaapelinjohtoa kuorivista miehistä metsässä Vuosaaressa Helsingissä. Miehet olivat poistuneet paikalta ilmoittajan nähtyään.

Poliisipartio meni Kallvikintien ja Niinisaarentien risteyksen lähellä sijaitsevan rakennustyömaan lähellä olevaa metsään, josta se löysi useita kymmeniä metrejä kuorittua sähköjohtoa ja kaksi kuorimatonta kaapelia.

Partio otti paikalta mukaan kuorimattomat sähköjohdot ja toimitti ne rakennustyömaalle, josta johdot oli anastettu. Asiaa tutkitaan varkautena.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme