Mainos
Mainos

Auton ratissa - puhalsi 5,08 promillea!

Keski-Uudenmaan poliisilla riitti viikonloppuna ihmeteltävää, kun 19-vuotias nuorukainen puhalsi poliisin alkometriin 5,08 promillen lukemat.

Tapaus on kummastuttanut poliisia erityisesti siksi, että hyvinkääläinen nuori mies oli rajusta juopumuksestaan huolimatta kyennyt nousemaan auton ratin taakse.

Ylikonstaapeli Jukka Ovaskaisen mukaan nuorukainen oli törmännyt kahteen pysäköityyn henkilöautoon eilisiltana noin kello kahdeksan aikaan Venlankadulla. Toinen kolhituista autoista törmäsi vielä kolmanteen pysäköityyn henkilöautoon. Autot vaurioituivat melko pahoin, mutta henkilövahingoilta säästyttiin.

Nuorukaista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Ovaskainen muistuttaa, että vasta verikokeet osoittavat veren todellisen alkoholipitoisuuden. Hurjat lukemat saattavat myöhemmin selittyä osittain esimerkiksi sillä, että nuorukainen oli ottanut huikan juuri ennen puhallushetkeä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme