Mainos
Mainos

Autonpolttaja liikkeellä Kempeleessä

Oulun seudulla on liikkeellä autonpolttaja. Oulun poliisilaitoksen mukaan Kempeleessä on viime yönä sytytetty useita autoja tuleen.

Poliisin ensimmäinen havainto on Kempeleen Kirkkotieltä kello 2.45, jolloin poliisipartio havaitsi kauppaliikkeen pihassa olleen henkilöauton olevan tulessa.

Auto liikkui palavana kauppaliikkeen seinään sytyttäen seinärakenteita tulee ja aiheuttaen palovahinkoja myös kattorakenteisiin.

Poliisin alustavien tutkimusten mukaan auton sisätilat oli sytytetty tahallaan tuleen.

Myös viereisellä pysäköintipaikalla havaittiin palovaurioita avolavapakettiauton pressukatoksessa. Tuli oli kuitenkin sammunut itsestään.

Kello 4.20 pelastuslaitoksen yksikkö havaitsi Suolatiellä päiväkodin pihalla olleen roskakatoksen olevan tulessa. Roskakatoksessa ehti palaa ainoastaan muovinen jätesäiliö. Paloa epäillään tahallaan sytytetyksi.

Poliisi sai kello 4.25 tiedon Kirkkotiellä palavasta henkilöautosta, joka oli sytytetty ulkopuolelta palamaan. Talon asukas oli saanut sammutettua palon.

Poliisi löysi paikan läheltä kaksi henkilöautoa, joita oli vaurioitettu. Toisen auton ikkuna oli rikottu ja etupenkin istuin oli yritetty sytyttää. Tuli oli sammunut itsestään.

Kello 6.52 poliisi sai tiedon Hovimurrontiellä palossa täysin tuhoutuneesta henkilöautosta.

Alustavien tutkimusten mukaan palo oli tahallaan sytytetty auton sisäpuolelta.

Poliisi pyytää tapahtumista mahdollisesti havaintoja tehneitä ilmoittamaan tietonsa Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295 416194 .

Kempeleessä kahden palopaikan läheisyydessä oli tehty havainto mieshenkilöstä, jolla oli valkoinen huppari. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme