Mainos
Mainos

Autovaras iski kahdesti Kuhmossa: palautti anastamansa Hondan, murtautui myöhemmin omistajan asuntoon ja vei sen uudestaan

Kuhmossa autovaras palautti anastamansa auton vain viedäkseen sen myöhemmin uudelleen. Tapauksesta tiedottaa Oulun poliisi.

Rikoksesta epäilty oli ottanut ensin luvatta käyttöön Honda-merkkisen henkilöauton Kuhmon Piilolantiellä lauantaina. Auto oli ollut lukitsematon ja avaimet olivat olleet auton sisällä.

Jostain syystä henkilö oli kuitenkin tullut toisiin aatoksiin ja ilmeisesti päättänyt palauttaa auton takaisin omistajalleen, sillä Honda ilmestyi takaisin omistajansa pihaan vielä saman päivän aikana.

Myöhemmin lauantaina auton omistajan asuntoon kuitenkin murtauduttiin ja asunnosta vietiin saman auton avaimet. Auto hävisi pihasta uudemman kerran.

Poliisi kertoo, että autovarkaan henkilöllisyydestä on aavistus. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme