Mainos
Mainos

Arvokas "Bond-kello" vohkittiin kultakaupasta – poliisi etsii tahraiseen puvuntakkiin pukeutunutta miestä

Helsingin poliisille tuli eilen ennen kuutta ilmoitus miehestä, joka olisi varastanut usean tuhannen euron arvoisen Omega Seamaster -merkkisen miesten rannekellon. Kyseinen kellomalli on nähty muun muassa James Bond -hahmon ranteessa elokuvissa.

Miehen tuntomerkit:

  • Suomea puhuva mies
  • Noin 175–180 senttimetriä pitkä
  • Hoikka
  • Päällä tummansininen puvuntakki, jonka selässä tahra tai tahroja
  • Jalassa farkut
  • Niken lenkkarimalliset kengät

Mies oli poliisin mukaan saapunut Kluuvissa sijaitsevaan kultaliikkeeseen ja pyytänyt nähdä usean tuhannen euron arvoista kelloa. Mies oli halunnut myös nähdä sormuksia ja timantteja, mutta mutta miehen käytös oli kuitenkin herättänyt liikkeen työntekijän epäilyt.

– Myyjän mukaan mies oli tässä vaiheessa yhtäkkiä napannut kellon ja juossut liikkeestä Esplanadin puistolle ja ravintola Savoyn suuntaan, kertoo rikoskomisario Toni Uusikivi Helsingin poliisista.

Omega Seamaster -kellojen hintahaitari liikkuu mallista riippuen hieman yli 2000 eurosta aina pariin kymmeneen tuhanteen euroon asti. Poliisi ei ole tarkentanut, minkä mallinen kello on kyseessä.

Poliisi pyytää havaintoja tai tunnistusta epäillystä puhelinnumeroon 0295 417 934 (virka-aikana kello 8–16) tai 0295 417 931 (ympäri vuorokaudet), tai sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme