Mainos
Mainos

Bussikuskin pahoinpitelijöistä kaksi tunnistettu – vihjeitä kaivataan yhä

Sisä-Suomen poliisi on tunnistanut kaksi viime tiistaina linja-autokuskin pahoinpitelystä epäiltyä nuorta.

Oletko nähnyt jotain?

Poliisi pyytää tietoja miesten henkilöllisyydestä. 

Vihjeet voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai ne voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 0295445317.

– Olemme saaneet runsaasti vihjeitä tapaukseen liittyen. Kaksi miehistä on nyt tunnistettu, mutta heitä ei ole vielä tavoitettu. Yhden henkilöllisyys on vielä selvittämättä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pasi Nieminen Sisä-Suomen poliisilaitokselta.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun kolme miestä pyrki maksamatta sisään linjalla 17 matkanneeseen bussiin Tampereen keskustassa. Poliisi kertoi aiemmin virheellisesti porukassa olleen neljä nuorta. Miehet olivat maksaneet matkansa kuljettajan vaatimuksesta.

Miesporukka jatkoi bussissa häiriköintiä, jolloin kuljettaja joutui pysäyttämään auton Pispalan valtatien pysäkille. Kuljettaja yritti rauhoittaa tilannetta, jolloin miehet hyökkäsivät kuskin kimppuun pahoinpidellen tätä sekä autossa että auton ulkopuolella. Miesjoukosta jonkun epäillään myös töhrineen bussia mustalla tussilla.

Linja-auton kuljettaja joutui jäämään pahoinpitelyn vuoksi sairaslomalle.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme