Mainos
Mainos

Bussivarikon tuhoisasta palosta lisätietoa: Useat kuljettajat olivat hengenvaarassa – KRP tarjoaa suurta vinkkipalkkiota

Keskusrikospoliisi tutkii yhä kesäkuussa Vantaan linja-autovarikon tuhoisaa tulipaloa. 

Tutkinnassa selvisi, että varikon yhteydessä sijaitsevassa rakennuksessa on ollut tapahtuma-aikaan lepäämässä useita kuljettajia, jotka ovat olleet hengenvaarassa. Tämä selvisi rakennuksen kattorakenteiden teknisestä tutkinnasta, jossa rakenteista löytyi palojälkiä.

Palossa tuhoutui kokonaan tai osittain toistakymmentä linja-autoa 10. kesäkuuta. KRP tarjoaakin huomattavaa vinkkipalkkiota rikoksen ratkaisevasta vihjeestä. Vihjeet voi ilmoittaa sähköpostitse rikosvihje.krp@poliisi.fi tai numeroon 029 5418 622. Virka-ajan ulkopuolella numerossa on nauhoittava automaattivastaaja.

Jo kesäkuussa militantti eläinoikeusryhmä ilmoitti tehneensä tuhopolttoiskun Vantaan varikolle. 

– Päätimme hyökkätä Pohjolan Matkan varikolle asettamalla sytytyspaloja jokaisen paikalla olevan, noin 20 bussin renkaille, kerrottiin takku.net-sivuston tiedotteessa.

Iskun syynä on tiedotteen mukaan se, että Pohjolan Matka on tehnyt yhteistyötä turkisyritys Saga Fursin kanssa.

– Tämä on viesti niille joille ei ole vielä selvää, että eläinten riistoon osallistumisella on hintansa. Niin kauan kun osallistutte eläinten sortoon, olette kohteitamme. Suosittelemme Pohjolan Matkalle yhteistyön lopettamista Saga Fursin kanssa, emmekä suosittele yhteistyötä kenellekkään, jatketaan tekstissä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme