Mainos
Mainos

Cannonballin asekersantti tuomitsi ammuskelun järjettömäksi

MTV3 - Jarkko Sipilä

Cannonballin asekersantin mukaan Siilitien ammuskelua ei ollut millään lailla suunniteltu kerhon toimesta.

- Teko oli järjetön. Se oli täysin kerhon etujen vastaista. Olen suoraan sanoen vit*****unut tästä.

Hän ei osannut sanoa miksi kerhon kaksi täysjäsentä ja yksi prospect olivat menneet paikalle. 43-vuotias prospect-jäsen on ottanut vastuun ammuskelusta. Toukokuista jengiammuskelua puidaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Hänen mukaansa kukaan ei ole käskenyt koskaan häntä tekemään kerhossa rikoksia.

- Rikoksia tekemällä tässä kerhossa ei etene, asekersantti sanoi.

"Ei tiedetty mitä tekivät"

44-vuotias asekersantti kertoi kahden jäsenen erottamisesta.

- Yksi erottamisen syy oli se, että me ei tiedetty mitä tää jätkä väsää tuolla pitkin poikin.

Hän sanoi, ettei Cannonball ole vasikoinut - 35-vuotias on näin väittänyt - poliisille tietoa miehen asunnossa olleesta kivääristä.

Asekersantti otti 35-vuotiaan kanssa yhteen reilua viikkoa ennen klubitalon edessä, kun 35-vuotias tuli palauttamaan teepaitoja.

35-vuotias on kertonut asekersantin yrittäneen lyödä häntä. Asekersantin näkemys oli toinen. - Jos olisin halunnut häntä lyödä, hän olisi pyörtynyt siihen paikkaan, ex-nyrkkeilijä totesi. Tilanteessa asekersantti sai puukosta vatsaan.

- En kertonut puukottajan nimeä, koska 35-vuotias olisi joutunut linnaan. Se ei olisi ollut kerhon edun mukaista, koska hänellä oli velvoitteita kerhoa kohtaan.

Cannonball katsoi, että miehen olisi pitänyt maksaa 15000 euron eroraha. 35-vuotiaan mukaan kerho oli varastanut häneltä rahaa ja nämä kuittaisivat summan.

Asekersantin mukaan erottamisia on yleensä muutama vuodessa. - Yleensä ne ovat samanlaisia kuin tässä. Henkilö toimii kerhon etujen tai sopimusten vastaisesti.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme