Mainos
Mainos

Cannonballin Helsingin upseeristoa tuomittiin jengipykälän perusteella

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut neljä Cannonball MC -moottoripyöräkerhon jäsentä niin sanotun jengipykälän perusteella.

He saivat tuomion järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumisesta, koska käräjäoikeus katsoi heidän organisoineen ryhmän toimintaa.

Kaikki tuomitut kuuluvat Cannonball MC:n Helsingin osaston niin sanottuun upseeristoon eli johtajistoon.

Laajassa jutussa jengisyytteet sen sijaan hylättiin 18 henkilön osalta.

Aiemmin jengisyytteet ovat menestyneet oikeudessa melko heikosti, joten kyse on ensimmäisistä tuomioista, joita asiassa annetaan.

Lisäksi osa syytetyistä sai tuomioita esimerkiksi huumausaineen käyttärikoksesta, huumausainerikoksesta, alkoholirikoksesta ja ampuma-aserikoksesta. Yhdeksän vastaajan osalta kaikki syytteet hylättiin.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot