Mainos
Mainos

Cannonballin jäseniä epäillään useista talousrikoksista Kehäradan työmaalla

Krp:n talousrikostutkinta on selvittänyt rikosepäilyjä, jotka koskevat muun muassa maansiirtotöitä pääkaupunkiseudulla Kehäradan rakennustyömaalla.

Jutussa tutkitaan epäiltyjä törkeitä veropetoksia, törkeitä kirjanpitorikoksia, törkeitä työeläkevakuutusmaksupetoksia ja rekisterimerkintärikoksia liittyen kolmen osakeyhtiön toimintaan. Rikosvahingot nousevat satoihin tuhansiin euroihin. Jutussa on ollut vangittuna kolme moottoripyöräkerho Cannonballin jäsentä ja lisäksi pidätettynä on ollut neljä muuta henkilöä.

- En pidä Cannonballin osallistumista mitenkään poikkeuksellisena. Kehäradan työmaalla on kuljetettu maata ja työntekijöille on maksettu pimeästi, Keskusrikospoliisin Karl Linderborg kertoi tiedotustilaisuudessa.

Yhtiöt ovat ilmoittaneet verohallinnolle virheellisiä tietoja yhtiöiden toiminnasta. Yhden yhtiön vastuuhenkilöksi on merkitty henkilö, jolla ei ole millään tavalla asemaa yrityksessä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme