Mainos
Mainos

Duudsonit-Jarnolle sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

Duudsonit-ryhmän jäsen Jarno Laasala on saanut sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Tutkinnanjohtaja Tuomo Lotan mukaan Laasala joutuu maksamaan 12 päiväsakkoa.

Poliisi epäili myös kahta muuta henkilöä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, mutta heidät todettiin lopulta syyttömiksi.

Duudsonit tukkivat liikennettä Helsingin ydinkeskustassa Mannerheimintiellä 8. tammikuuta.

Duudsoneiden keltainen maastoauto kurvasi yhtäkkiä Lasipalatsin kulman takaa ja tukki koko etelään johtaneen kaistan. Auto oli sama, jolla Duudsonit osallistuivat kesällä Gumball-ralliin, ja sen erikoisvarusteluihin kuuluvat muun muassa palosireenit. Autoa ajoi Duudsoneiden Jarno Laasala.

– Sehän oli oikein hauskaa kurvata sireenit päällä jalkakäytävän puolelta siihen eteen, Laasala naureskeli aikaisemmin MTV3:lle.

Temppu oli Duudsoneiden "seuraa johtajaa" -tyylinen peli.

– Se menee niin, että yksi aina lähettää viestillä muille tehtävän, ja hauskuus on siinä, että se pitää suorittaa heti. Sain tehtäväkseni järjestää mahdollisimman ison liikenneruuhkan, Laasala on selittänyt tekoaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme