Mainos
Mainos

Eipä ihme, jos poliisikin kiinnostuu tällaisesta autosta

Varastetussa autossa oli väärät rekisterikilvet, mutta poliisin huomion kiinnitti erityisesti se, että kilvet olivat erilaiset edessä ja takana.

Hämeen poliisilaitoksen mukaan partio pysäytti viime yönä Hämeenlinnan Tiiriön Citymarketin parkkipaikalle ajaneen pakettiauton. Auto herätti mielenkiintoa, koska siinä oli erilaiset rekisterikilvet edessä ja takana. Kummatkaan kilvet eivät pari päivää aikaisemmin Hämeenlinnassa varastettuun autoon kuuluneet.

Autosta tavattiin noin parikymppinen ja 35-vuotias mies. Miesten rötöslista paljastui aika pitkäksi. Pelkästään kuljettajaa epäillään muun muassa rattijuopumuksesta, auton anastuksesta, varkaudesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta ja näpistyksestä. Auton tavaratilasta löytyi anastettua tavaraa ja miesten hallusta kaasusumutin, puukko ja huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä.

Kiinniotetut miehet vietiin Hämeenlinnan poliisiasemalle.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme