Mainos
Mainos

Eläinlääkäri tarkistanut miehen kanssa paritelleen sian – ”Karju voi hyvin”

Mies pääsi sikalaan rikkoutuneen ulko-oven kautta.

Kärsämäkeläisen sikalan toimitusjohtaja kertoo, että eläinlääkäri on käynyt tilalla tarkistamassa sian kunnon.

– No sanotaan näin, että karju voi hyvin.

Miehen epäillään tunkeutuneen sikalaan myöhään perjantai-iltana. Poliisin mukaan sikalanhoitajat löysivät karsinasta alastoman miehen, joka oli ”antautunut noin 250 kiloa painavan karjun astuttavaksi”. Miestä oli kehotettu lopettamaan touhut, jolloin tämä oli housujaan nostellen kompuroinut sian lantaan ja poistunut ulos ja autolla karkuun.

Sikalan toimitusjohtaja kertoo MTV Uutisille, että mies pääsi sikalaan rikkoutuneen ulko-oven kautta.

– Teurasauto oli runnonut ulko-oven saranat, joten sitä ei saanut lukkoon. Mies oli hoksannut tämän, joten hän pääsi niin sanotusti saranapuolelta sisään.

Mies jäi kiinni tuntia myöhemmin noin 40 kilometrin päässä, kun hän oli ajanut autolla ojaan. Miehen epäillään olleen humalassa.

Poliisi epäilee miestä julkisrauhan rikkomisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Sikalan toimitusjohtaja epäilee, että sama mies tunkeutui tilalle viimeksi marraskuussa. Tuon jälkeen sikalan kameravalvonta ja hälytinlaitteet uusittiin.

Kärsämäkeläisessä sikalassa on noin 700 emakkoa porsaineen ja kaksi karjua. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme