Mainos
Mainos

Elinkautisvanki jatkaa pakoaan ehkä Venäjällä

Sulkavan avovankilasta poistunut elinkautisvanki jatkaa pakoaan todennäköisesti Venäjällä. Asiasta kertoo Iltalehti.

Pari viikkoa omilla teillään olleen Jari Tanskasen, 44, arvioitiin aiemmin oleilevan Savonlinnan seudulla, mistä hän on kotoisin. Iltalehden mukaan Juvan poliisista on nyt vahvistettu, että Tanskasella oli yhteyksiä Venäjälle ja että paon uskotaan olleen hyvin suunniteltu.

Tanskanen poistui marraskuun alussa avolaitoksesta, johon hänet oli siirretty vajaa vuosi sitten. Hänet on tuomittu kahdesta murhasta. Tanskanen sytytti 2001 Kerimäellä tuleen kerrostalohuoneiston, jossa oli neljä ihmistä. Heistä kaksi menehtyi palossa ja yksi vammautui pahoin. Asunnossa ollut Tanskasen vaimo pakeni liekkejä hyppäämällä parvekkeelta, mutta hänkin kuoli saamiinsa vammoihin myöhemmin.

Tanskanen oli laitoksesta lomalla viimeksi viime heinäkuussa ja palasi silloin sovitusti takaisin. Juvan poliisin mukaan murhista tuomittu Tanskanen ei ole ympäristölleen erityisen vaarallinen.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme