Mainos
Mainos

Epäillyillä oli piilopaikka Kiikalan alueella - Kaikki ryöstöyrityksestä pidätetyt asuvat Suomessa

Salon arvokuljetusryöstön yrityksestä pidätetyt otettiin tiistaipäivän aikana kiinni pääkaupunkiseudulla ja lähellä tapahtumapaikkaa.

– Heillä on ollut piilopaikka Kiikalan alueella. Kiinniotot tapahtuivat rauhallisesti, sanoo tutkinnanjohtaja Kimmo Heinonen keskusrikospoliisista.

Poliisi ei tässä vaiheessa vielä paljasta viiden pidätetyn kansallisuuksia.

– Kaikki kiinniotetut ovat miehiä, ja he asuvat Suomessa, Heinonen sanoo.

Poliisi ei myöskään kerro, onko pidätetyillä yhteyksiä aiempiin arvokuljetusryöstöihin tai niiden yrityksiin. Poliisi pitää lähes varmana, että osa Salon ryöstöyritykseen tavalla tai toisella osallistuneista on edelleen karkuteillä.

– Tällainen rikos vaatii ennalta paljon suunnittelua ja siihen liittyen tehtäviä on paljon. Veikkaisin, että kaikki tekijät eivät vielä ole kiinni, Heinonen sanoo.

Poliisi pääsi epäiltyjen jäljille lähinnä omien tutkimustensa perustella, mutta saadut vihjeet vahvistivat poliisin omia tietoja.
Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot