Mainos
Mainos

Epäillyn tapposarjan syyttäjillä edessä pitkä urakka: "Menee varmaan alkusyksyyn"

Pohjois-Karjalan epäillyn tapposarjan syyteharkinta päättyy luultavammin vasta kesän lopussa. Tapaukselle on määrätty kaksi syyttäjää, mutta aineisto on laaja.

– Syyteharkinta menee varmaan loppukesään tai alkusyksyyn. Tapauksessa eivät vangitsemisajat tai syytteiden vanhentumiset pakota nopeampaan työskentelyyn, kertoo kihlakunnansyyttäjä Seppo Tiittanen Itä-Suomen syyttäjänvirastosta.

Aikataulua pitkittävät myös kesälomien vietto.

Tiittanen ei ole vielä ehtinyt paneutua kirjalliseen esitutkintamateriaaliin, mutta on seurannut tutkinnan etenemistä. Hän ei halua kommentoida tapausta kuitenkaan enempää syyteharkinnan ollessa kesken.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot