Mainos
Mainos

Erikoiset tapahtumat maatilalla työllistivät poliisia

Kuopion poliisi on tänään tiedottanut torstaina ja perjantaina sattuneista erikoisista tapahtumista.

Hätäkeskukseen tuli torstaina iltapäivällä ilmoitus, että juopunut mies nukkuu traktorin ratissa, ja traktori on käynnissä maatilalla.

Tapahtumapaikalle mennyt poliisipartio näki, että maatilan pellon rannassa oli kaksi traktoria. Toinen traktoreista oli pudonnut jäihin ja toinen oli aikeissa vetää traktoria pois järvestä. Poliisin mukaan molemmat traktorit olivat käynnissä ja vetotraktorin hytissä istui mies, joka oli sammunut.

Partio herätti keski-ikäisen miehen ja suoritti tälle puhalluskokeen, jonka tulos oli poliisin mukaan 2,1 promillea. Mies määrättiin ajokieltoon, ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Seuraavana päivänä poliisi kutsuttiin uudestaan samalle maatilalle. Poliisin mukaan samainen mies oli jakanut päihtyneenä rehua moottorikäyttöisellä pienkuormaajalla. Poliisi kertoo, että puhalluskokeen tulos oli tällä kertaa 2,12 promillea. Miestä epäillään tässäkin tapauksessa törkeästä rattijuopumuksesta.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme