Mainos
Mainos

Eroaikeet pakistanilaisnaisen surman taustalla

Viime vuonna Lappeenrannassa sattuneen pakistanilaisnaisen surman motiivina olivat naisen eroaikeet. Syytettynä on naisen entinen puoliso, joka syyttäjän mukaan tiesi, että nainen oli jättämässä nykyisen miehensä ja lapsensa. Syytetty surmasi entisen vaimonsa keittiöveitsellä yhteisten tuttavien kerrostaloasunnossa viime marraskuussa.

Jutun käsittely alkoi keskiviikkona Lappeenrannan käräjäoikeudessa. Syytetty kertoi, että hän aikoi vain pelotella naista mukaansa ottamallaan veitsellä. Tapaaminen johti kuitenkin siihen, että hän viilsi naisen kurkun auki. Syyttäjä piti tekoa erityisen raakana ja rituaaliteurastusta muistuttavana murhana.

Syytetty myönsi syyllistyneensä tappoon. Surman jälkeen hän matkusti taksilla Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta hän aikoi lentää Tallinnaan. Poliisi sai hänet kuitenkin kiinni ennen koneeseen nousua.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme