Mainos
Mainos

Eduskunnan apulaisoikeusasiamies maksoi tontista 1000 euroa ja ruohonleikkuuta – Poliisi: Ei epäillä rikoksesta

Eduskunnan apulaisoikeusasiamies Maija Sakslinin tonttikaupoista ei ole löytynyt laittomuuksia.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen talousrikostutkinta on päättänyt heinäkuussa 2016 aloittamansa Eduskunnan apulaisoikeusasiamies Maija Saksliniin kohdistuneen rikoksen esitutkinnan ei syytä epäillä rikosta -perusteella.

Esitutkinnan perusteella ilmeni, ettei rikosepäilyyn sisältyvää taloudellista vahinkoa tai vahingon vaaraa ollut aiheutunut. Määräalan kauppahinta ja arvioitu käypä arvo poikkesivat toisistaan vain vähän alle 300 euroa.

Eduskunnan apulaisoikeusasiamiehen epäiltiin erehdyttäneen miehensä kanssa törkeällä petoksella iäkästä henkilöä Sipoossa sijaitsevan kaupan yhteydessä ja aiheuttaneen merkittävän taloudellisen vahingon kaupan yhteydessä.

Esitutkintayhteistyötä tehtiin yhdessä Valtakunnansyyttäjäviraston kanssa.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot