Mainos
Mainos

Espoolaismies pahoinpideltiin kolmesti uhkailun ja velkomisen vuoksi

Kaksi miestä uhkaili ja pahoinpiteli keski-ikäistä espoolaismiestä kolmena perättäisenä päivänä maaliskuussa. Poliisi epäilee, että pahoinpitelijät pyrkivät vaikuttamaan siihen, miten mies käyttäytyy tämän kuun lopulla järjestettävässä oikeudenkäynnissä.

Toista pahoinpitelijää syytetään oikeudessa silloin siitä, että hän pahoinpiteli uhrin jo viime kesänä.

– Pahoinpitelyjen taustalla on ilmeisesti pieni, alkoholin käyttöön liittyvä velka, komisario Kari Siivo Espoon poliisista kertoo.

Poliisipartio sai tiedon pahoinpitelystä 17. maaliskuuta. Asiaa tutkittaessa kävi ilmi, että kaksikko oli pahoinpidellyt uhriaan myös 15. ja 16. maaliskuuta.

Pahoinpitelijät kuristivat uhriiaan niin, että hän saattoi Siivon mukaan menettää tajuntansa. He myös löivät ja potkivat uhria päähän.

Espoon käräjäoikeus vangitsi toissa viikolla noin 30- ja 45-vuotiaat rikoksesta epäillyt espoolaismiehet rikoksen jatkamisvaaran vuoksi. He ovat vangittuina todennäköisesti tulevaan oikeudenkäyntiin saakka.

Poliisi epäilee heitä nyt törkeästä pahoinpitelystä ja oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme