Mainos
Mainos

Espoon luiden arvoitus ratkeamassa

Espoon poliisi on edennyt Bembölestä maastosta löytyneiden ihmisen luiden tutkimuksissa. Poliisin mukaan tutkimustulokset viittaavat vahvasti siihen, että kyseessä on henkilö, joka on ilmoitettu kadonneeksi Helsingissä alkukesästä 2007.

Poliisilla on hallussaan kymmenen luuta. Poliisi käynnisti maastoetsinnät viime torstaina, kun koiranulkoiluttaja ilmoitti löytäneensä epäilyttäviä luita Kehä III:n varressa Högnäsissa sijaitsevalta pellolta. Luita ja vaatteita löytyi lisää viikonlopun ja alkuviikon etsinnöissä.

Rikoskomisario Jukka Kaski Espoon poliisin väkivaltarikosyksiköstö kertoo, että tutkimukset ovat vielä kesken. - Tiedot kadonneen henkilöllisyydestä ilmoitetaan, kun siitä saadaan täysi varmuus.

Poliisi ei tässä vaiheessa halua ottaa kantaa edes sukupuoleen.

Poliisin mukaan tapahtumiin ei liittyne rikosta. - Tämä perustuu siihen, että Helsingin poliisilta saamiemme tietojen mukaan katoamiseen ei liity rikokseen viittaavaa, Kaski kertoo.

Poliisi uskoo henkilön kuolleen melko lähelle löytöpaikkaa. Eläimet ovat ilmeisesti siirrelleet luita.

Lue myös:

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme