Mainos
Mainos

Espoon paloittelusurman motiivista uutta tietoa: "Liittyy ihmissuhteisiin"

Poliisi on kuulustellut useita ihmisiä Espoon Järvenperässä tapahtuneeseen järkyttävään henkirikokseen liittyen.

Surmateko paljastui elokuun ensimmäisenä päivänä, kun Järvenperän Kavaljeerinkujalla paloi varhain aamulla rivitalohuoneisto ja autokatoksen rakennus. Tulipalo levisi kiinteistön autokatokseen ja vaurioitti katoksessa olleita autoja.

Poliisi sai myöhemmin samana aamuna ilmoituksen, että asunnon läheisestä metsästä on löytynyt kasseja, joissa oli ruuminosia. Selvisi, että uhri oli vuonna 1979 syntynyt nainen ja poliisi pidätti uhrin avopuolison epäiltynä puolisonsa taposta ja tuhotyöstä.

35-vuotiaalla miehellä on taustalla raskas rikoshistoria. Hänellä on muun muassa vireillä oleva pahoinpitelysyyte sekä tuomiot muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä huumausainerikoksista. 

Poliisin mukaan tutkinnassa odotellaan tällä hetkellä rikospaikkanäytteiden tuloksia.

– Mitään massiivista etenemistä ei ole tapahtunut, mutta juttu rullaa eteenpäin, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Lauri Hakkala Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo.

Poliisin mukaan on viitteitä siihen, että päihteillä olisi ollut osuutta surmatekoon.

– Päihteet ovat kuuluneet epäillyn elämään, Hakkala toteaa.

Mies on myöntänyt kuulusteluissa teon ja on ollut tutkinnanjohtajan mukaan yhteistyöhaluinen.

– Epäilty on kertonut oman osuutensa ja myöntänyt teon. Motiivi liittyy ihmissuhteisiin, tarkempaa motiivia selvitellään parhaillaan, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Lauri Hakkala sanoo.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme