Mainos
Mainos

Espoon surmien järjestys yhä epäselvä

Poliisi ei ole vielä vahvistanut, miten kauppakeskus Sellon surmista epäillyn entinen naisystävä menetti henkensä.

Nainen löydettiin kuolleena kodistaan lähellä Selloa vähän sen jälkeen, kun muut uhrit olivat löytyneet ammuttuina Prismasta.

Keskusrikospoliisi (KRP) tutkii yhä, surmasiko epäilty ensin Prismassa vai yksityisasunnossa. Poliisi on epäillyt, että entinen naisystävä oli pääkohde.

Julkisuudessa on spekuloitu, valitsiko epäilty muut uhrinsa sattumalta vai tarkoituksella. Rikosylikomisario Tero Haapala KRP:stä ei ota tähän kantaa.

Poliisi kertoo epäillyn aseesta vain sen, että se oli pistooli. Ase on parhaillaan tutkittavana, ja sen malli ja kaliiperi julkistetaan myöhemmin.

Surmaajaksi epäillyltä Ibrahim Shkupollilta on aiemmin löytynyt muun muassa luvaton 7,65 kaliiperinen Betolla-merkkinen pistooli, jonka hän kertoi ostaneensa tuntemattomaksi jääneeltä ihmiseltä. Lisäksi hän oli saanut sakkoja luvattomista 9 mm patruunoista.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme