Mainos
Mainos

Etelä-Suomen asuntomurtautujille ehdotonta vankeutta

Asuntomurtosarja Etelä-Suomessa toi ehdotonta vankeutta kahdelle miehelle.

Helsingin käräjäoikeus katsoi miesten murtautuneen asuntoihin muun muassa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Pirkkalassa, Lahdessa ja Keravalla. 

Oikeuden mukaan tekojen suunnitelmallisuutta osoitti muun muassa se, että samalla seudulla tehtiin samoihin aikoihin useita murtoja. Asunnoista vietiin muun muassa tietokoneita, kännyköitä ja koruja.  

Oikeuden mukaan Romek Niggulis, 33, syyllistyi 31 törkeään varkauteen ja 6 törkeään varkauden yritykseen. Hän sai 4 vuotta ja 10 kuukautta ehdotonta vankeutta.

Elmo Sarrapik, 40, tuomittiin 13 törkeästä varkaudesta ja 2 törkeästä varkauden yrityksestä. Hän sai 2 vuotta ja 8 kuukautta ehdotonta vankeutta. 

Murrot tehtiin elo-lokakuussa 2014.  

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot