Mainos
Mainos

Fazer Amicalle varoitus K-Team Päivien rähinöistä

Etelä-Suomen lääninhallitus on antanut Fazer Amicalle varoituksen Messukeskuksen marraskuisten järjestyshäiriöiden takia.

Poliisi joutui kuukausi sitten keskeyttämään K-kauppiasliiton K-Team -suurtapahtuman tappeluiden vuoksi.

Lääninhallituksen mukaan Amica ei huolehtinut riittävästi anniskelun ja järjestyksen valvonnasta marraskuun alussa järjestetyssä tapahtumassa.

Alkoholilain mukaan anniskeluluvan haltijan on järjestettävä riittävästi henkilökuntaa valvontaan, etenkin tapahtumissa, joissa on riski päihtyneiden aiheuttamista järjestyshäiriöistä.

Kun poliisi saapui Messukeskukseen yhdentoista jälkeen illalla, paikalla oli yli 3 500 ihmistä ja 22 järjestyksen valvojaa. Tilaisuudessa oli sattunut järjestyshäiriöitä, järjestyksenvalvojien vastustamisia sekä pahoinpitelyjä. Poliisi katsoi, että paikalla olevien turvallisuutta ei voitu enää taata ja keskeytti tilaisuuden.

K-kauppiasliitto kertoo, että rähinöiden seurauksena neljä ihmistä on saanut sakkoja. Yhtä epäillään tiettävästi pahoinpitelystä. K-kauppiasliiton mukaan tilaisuudessa rähinöineet eivät olleet K-kauppiaita.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme