Mainos
Mainos

Forssan joukkotappelusta otettiin kiinni kaksi miestä

Forssan vastaanottokeskuksen edustan tiistai-iltainen joukkotappelu on johtanut kahden miehen kiinni ottamiseen, tiedottaa Hämeen poliisilaitos.

Kymmeniä suomalaisia kokoontui vastaanottokeskuksen edustalle, jossa he kohtasivat vastaanottokeskuksen asukkaita. Tilanne yltyi joukkotappeluksi. Motiivit ja tapahtumien tarkka eteneminen ovat yhä hämärän peitossa.

Poliisin mukaan yhteenottoon osallistui useita kymmeniä suomalaisia sekä lähes yhtä monta vastaanottokeskuksen asukasta. Osalla oli mukanaan lyömäaseita kuten pesäpallomailoja ja rautaputkia.

– Lyömäaseet olivat pääosin suomalaisten hallussa, mutta myös vastaanottokeskuksen asukkailla oli joitakin astaloita hallussaan, kertoo rikosylikomisario Martti Hirvonen.

Hänen mukaansa loukkaantuneita on useita, mutta kenenkään vammat eivät ole vakavia. Poliisin tiedon mukaan kukaan ei ole hakeutunut sairaalahoitoon, mutta toivoo yhteydenottoja, mikäli vammoja on tullut.

Kaksi forssalaista nuorta miestä on otettu kiinni ja heidän osuuttaan tapahtumiin selvitellään. Toista epäillään ainakin laittomasta uhkauksesta. Toinen mies otettiin kiinni epäiltynä aikaisemmin Forssassa tapahtuneesta pahoinpitelystä, mutta hän oli paikalla myös vastaanottokeskuksen kahinassa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme