Mainos
Mainos

Fuengirola: Vaimonsa hengiltä hakkaamisesta epäilty suomalaismies vapaaksi

Espanjan Fuengirolassa vaimonsa surmaamisesta epäilty suomalaismies on vapautettu.

Fuengirola.fi-lehti kertoo, että tuomarin mukaan ei ole viitteitä siitä, että mies olisi riistänyt väkivalloin hengen vaimoltaan.

Miehen mukaan hän oli löytänyt vaimonsa asunnosta pahoinpideltynä. Hänen mukaansa nainen oli ollut huonovointinen ja lyönyt päänsä kompastuttuaan. 

36-vuotias nainen löydettiin surmattuna yksityisasunnosta varhain lauantaiaamuna. Kuolema ilmeni, kun suomalaismies oli huutanut asunnon parvekkeelta apua. Lehtitietojen perusteella nainen oli ollut kuolleena useita tunteja, kun poliisi saapui paikalle. Asunnosta löytyi useita verijälkiä. Pariskunnan kaksi kouluikäistä lasta oli surman aikaan asunnossa.

Tuomarin mielestä miehen tarina tapahtumien kulusta on aukoton ja lehden mukaan pariskunnan lapsi vahvistaa kertomuksen. Tutkinnan mukaan nainen on aiheuttanut kohtalokkaat vammat itselleen kaatuilemalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme