Mainos
Mainos

Haapajärvellä erikoinen rattijuopumustapaus

Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla poliisi sai aamulla ilmoituksen, jonka mukaan nuori mies ajoi tiellä päältäajettavalla ruohonleikkurilla, ja miehen ajokuntoa epäiltiin.

Poliisipartio pysäytti miehen matkan. Paikkakuntalainen mies puhalsi alkometriin 1,9 promillen lukemat. Mies otettiin kiinni, ja ruohonleikkuri parkkeerattiin bussipysäkille.

Tapausta selvitettäessä poliisille ilmeni, että mies oli ottanut ruohonleikkurin käyttöönsä omistajan tietämättä noin puolen kilometrin päästä omakotitalon pihasta.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että miehen taskusta löytyi kaksi makkarapakettia, jotka hän oli hakenut ilmeisesti ruohonleikkurilla kotoaan, kun viikonloppujuhlissa oli syötävä päässyt loppumaan.

Mies vietiin poliisiaseman putkaan selviämään. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja luvattomana käyttönä. Poliisin mukaan mies oli entuudestaan ajokiellossa viime syksyisen törkeän rattijuopumuksen ja törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen takia.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme