Mainos
Mainos

Häirikkönainen nousi ravintolan lavalle, työnsi järjestäjän alas ja pahoinpiteli – järjestysmies laittoi rautoihin

Vuonna 1992 syntynyt nainen häiriköi tänään kello yhden jälkeen helsinkiläisravintolassa Kaivopihalla niin, että poliisi epäilee häntä nyt pahoinpitelystä.

Runsaasti alkoholia nauttinut nainen oli aluksi noussut omin luvin ravintolan esiintymislavalle, josta esiintymisten järjestelyistä vastannut nainen oli tullut häntä poistamaan. Häirikkö oli kuitenkin päätynyt työntämään naisen alas lavalta, käyden tämän jälkeen tämän kimppuun jatkaen pahoinpitelyä.

Paikalle tullut järjestysmies keskeytti pahoinpitelyn, mutta vastaan voimakkaasti haranneelle häirikölle jouduttiin lopulta laittamaan käsiraudat.

Nainen sai putoamisessa ja pahoinpitelyssä lieviä vammoja päähänsä ja jalkoihinsa, eikä tarvinnut vammoihinsa välitöntä hoitoa. Häirikkö päätyi poliisin huostaan, ja tätä epäillään pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme