Mainos
Mainos

Hämeen hulinayö: Rattijuoppo etsi päihtynyttä miestään, kaksikko mukiloi naisystäväänsä hakanneen

Hämeen poliisi kertoo viime yön olleen erityisen kiireinen.

Poliisin tiedotteen mukaan rattijuoppoja jäi kiinni yhdeksän, joista yksi Nastolassa. Naishenkilö ajoi silmin nähden reipasta ylinopeutta punaisia päin Kouvolantiellä.

Poliisi lähti auton perään Vaakatielle, jossa autolle mitattiin 75 kilometrin tuntinopeus, kun nopeustajoitus oli 40 km/h. Matka jatkui Valtatie 12:lle, jolla auto oli suistua tieltä liiallisen tilannenopeuden takia. Auto saatiin lopulta pysäytettyä, ja sitä kuljettanut 25-vuotias nainen puhalsi 1,9 promillen lukemat.

Ajamisen syyksi nainen kertoi, että hän oli matkalla Lahteen hakemaan päihtyneen miehensä. Nainen päätyikin Lahteen, mutta pääpoliisiasemalle epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Pahoinpitelyjäkin yhdeksän

Poliisi kirjasi yöllä 9 rikosilmoitusta myös pahoinpitelyistä. Lahdessa poliisi sai kello 23 ilmoituksen, että Tonttilan kaupunginosassa sijaitsevassa kerrostalossa kaksi henkilöä pahoinpitelee rappukäytävässä yhtä henkilöä.

Partio tavoitti kolmikon rappukäytävässä, ja alustavan puhuttelun perusteella noin 30- ja 40-vuotiaat miehet olivat pahoinpidelleet noin 60-vuotiasta miestä, koska tämä oli alkutietojen mukaan ollut väkivaltainen naisystävälleen. Pahoinpidelty sai lieviä ruhjevammoja kasvojen alueelle. Epäillyt pahoinpitelijät otettiin kiinni Lahden pääpoliisiasemalle.

Murto hierontakouluun

Lisäksi kiireisenä yönä tehtailtiin useita murtoja, mm. Lahdessa murtauduttiin hierontakoulun tiloihin ja kassakone väännettiin auki. Janakkalan Tervakoskella tehtiin murto R-kioskiin, josta anastettiin arpoja sisältänyt arpalaatikko, ilmeisesti suuren voiton toivossa. Tammelan apteekkiin murtauduttiin aamuyöstä. Poliisilla ei ole tietoa tarkemmasta saaliista.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme