Mainos
Mainos

Hämeen poliisin hurja yö: Haaviin jäi kolme huumehuuruissa ajanutta kuskia

Poliisia ovat viime yönä työllistäneet huumausaineiden vaikutuksen alaisena kurvailleen kuljettajat. Poliisin pikatestit osoittavat, että liikenteessä ajettiin eilisyönä ainakin amfetamiinin ja kokaiinin vaikutuksen alaisena.

Pakettiautomies, Riihimäki. 

Pakettiautoa kuljettanut mies jäi poliisin haaviin Riihimäen Pajakadulla. Huumausaineiden pikatesti näytti positiivista amfetamiinille. Myös pakettiauton ajoneuvovero oli maksamatta. 

Poliisi tutkii tekoa tutkitaan rattijuopumuksena, ajoneuvorikkomuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.


Henkilöautomies, Lahti

Lahden Uudenmaankadulla napsahti. Henkilöautoa kuljettanut mies näytti poliisin pikatestin mukaan nauttineen kokaiinia ennen rattiin hyppäämistä. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta.

Tekoa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikuedetta.


Moottoripyörämies, Lahti

Hirsimäentie koitui moottoripyörällä liikkuneen ja amfetamiinia pikatestin mukaan käyttäneen miehen kohtaloksi. Paitsi että henkilö ajoi huumausaineiden vaikutuksen alaisena hän ajoi myös väärillä kilvillä. Myöskään hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Tekoa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena, ajoneuvorikkomuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme