Mainos
Mainos

Hämeenlinnassa päähän ammutun miehen tapaus selvitetty – ei epäillä rikosta

Hämeenlinnassa viime viikolla sattuneen ampumistapauksen esitutkinnassa on käynyt ilmi, ettei asiassa ole enää syytä epäillä henkirikosta.

Poliisi sai keskiviikkoiltana tiedon ampumisesta Ojoisten kaupunginosassa Hämeenlinnassa.

Paikalta löydettiin vaikeasti loukkaantunut mies, jolla todettiin ampumavamma päässä. Tapahtumapaikalta otettiin kiinni kaksi miestä, jotka myöhemmin pidätettiin epäiltyinä tapon yrityksestä. Samaan tekoon epäiltynä pidätettiin myöhemmin myös kolmas mies.

Vakavasti loukkaantunut mies kuoli sunnuntaina.

Keskusrikospoliisi on tutkinut tapausta yhdessä Hämeen poliisilaitoksen kanssa aluksi tapon yrityksenä ja henkilön kuoleman jälkeen tappona.

Esitutkinnan yhteydessä on tehty rikosteknistä tutkintaa ja useita kuulusteluja, joilla on muun muassa selvitetty henkilöiden liikkumisia tapahtumaillan aikana.

Esitutkinnan perusteella poliisi toteaa, että henkilön kuolema ei ole johtunut rikoksesta. Tämän vuoksi asian tutkintaa jatketaan normaalina kuolemansyyn selvittämisenä.

Tapaturman tai vahingon osuutta asiassa ei voida sulkea pois. Ulkopuolisella henkilöllä ei kuitenkaan ole osuutta henkilön vamman ja kuoleman aiheutumiseen.

Pidätettyinä olleet kolme henkilöä on vapautettu.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme