Mainos
Mainos

Harhainen mies puukotti tuntemattoman naisen

Kouvolan Kuusankoskella sekavasti käyttäytynyt mies puukotti naisen tänään iltapäivällä.

Alustavien selvitysten mukaan sekavasti käyttäytynyt mies kulki Pappilanpellon alueella omakotitalojen pihoilla ja uhkaili veitsellä asukkaita.

Paikalle lähti useita poliisipartioita, ja muutaman minuutin kuluttua ensimmäisestä ilmoituksesta erään talon pihalta löytyi kuoliaaksi puukotettu nainen. Nainen oli ollut kotipihassaan ja menehtynyt välittömästi.

Poliisi otti tapahtumapaikan läheisyydestä kiinni kotkalaisen 20-vuotiaan miehen, joka oli selkeästi harhainen ja käyttäytyi sekavasti.

Mies kertoi poliisipartiolle alustavassa puhuttelussa puukottaneensa naisen. Miehellä ei ole mitään yhteyttä rikosen uhriin.

Poliisi tutkii miehen liikkeitä Kuusankosken alueella ja on kiinnostunut yleisön havainnoista. Havaintoja alueella liikkuneesta, sekavasti käyttäytyneestä miehestä voi ilmoittaa p. 02954 35717 tai sähköpostilla: rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme