Mainos
Mainos

Härskiä toimintaa Kampissa – naisporukka yritti ryöstää vanhuksen

Naisporukka yritti ryöstää iäkkään miehen Helsingin Kampissa lauantaina keskellä päivää, kertoo Helsingin poliisi.

Poliisin mukaan vuonna 1937 syntynyt mies oli ollut Narinkkatorilla istumassa rappusilla, kun ilmeisesti ulkomaalainen romaninainen oli tullut muki kädessään pyytämään mieheltä rahaa.

Mies ei ollut antanut rahaa, jolloin toinen romaninainen oli tullut tönäisemään uhria rintaan. Tönäisijä kaivoi miehen taskusta matkakortin ja rahanpyytäjä kopeloi samaan aikaan miehen rintataskua.

Poliisin mukaan naiset jäivät kuitenkin ilman saalista, sillä mies sai väännettyä matkakortin naisten käsistä ja lompakkonsa päällä mies makasi.

– Tapaus on poikkeuksellinen, koska kyseessä oli ryöstörikos. Yleensä vanhukset joutuvat taskuvarkauksien tai niiden yritysten uhreiksi, sanoo rikoskomisario Petri Juvonen Helsingin poliisista. 

Toinen epäillyistä on poliisin mukaan iältään noin 30-40-vuotias ja toinen yli 40-vuotias. Paikalla oli myös kolmas nainen, joka ei osallistunut tekoihin.

Kaikki naiset olivat pukeutuneet pitkiin hameisiin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme