Mainos
Mainos

Haukiputaalla piiritetystä asunnosta löytyi iso huumeviljelmä

Eilen Haukiputaalla piiritetystä asunnosta on löytynyt huumeviljelmä. Poliisi pitää viljelmää syynä piiritystilanteen syntyyn. Poliisi uskoo, että linnoittautumisen motiivina oli huumekasvuston, kasvatusvälineiden ja muun todistusaineiston tuhoaminen, josta asunnossa on selviä merkkejä.

Kannabiksen kasvatus on alkutietojen perusteella ollut sen verran laajaa, että asiaa tutkitaan törkeänä huumausainerikoksena.

Asunnosta löytyi lisäksi muun muassa starttipistooli ja luvaton haulikko, joten molempia paikalta kiinniotettuja miehiä epäillään myös ampuma-aserikoksesta. Vielä ei ole tiedossa, mistä poliisien kuulema laukausta muistuttava ääni oli peräisin.

Molemmat kiinniotetut miehet on pidätetty tänä aamuna. Toinen miehistä on syntynyt vuonna 1981 ja toinen vuonna 1977. Molemmat ovat ilmoittaneet asuinpaikakseen Oulun. Kesäasunto on ollut miehillä vuokralla muutaman kuukauden ajan. Asunnon omistajalla ei ole mitään tekemistä tutkittavan asian kanssa.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme