Mainos
Mainos

Heinolan kuolonkolari: kuorma-auton kuljettajaa epäillään useista rikoksista

Hämeen poliisi on jatkanut Heinolan Lusissa tapahtuneen kuolonkolarin selvittelyä.

Lauantai-iltana tapahtuneessa kuorma-auton ja henkilöauton kolarissa menehtyi henkilöautoa kuljettanut, vuonna 1972 syntynyt heinolalaismies. Etupenkillä istuneen, vakavasti loukkaantuneen perheen äidin tila on taas vakava, mutta vakaa. Kyydissä matkustaneet kolme lasta selvisivät lievin fyysisin vammoin.

Kuorma-autossa matkustanut neljän miehen seurue selvisi törmäyksestä lievin vammoin. Poliisi epäilee, että kuorma-auton kuljettaja menetti juuri ennen törmäystä ajoneuvonsa hallinnan ja ajautui vastaantulevien kaistalle.

Keli oli muuttunut turmapaikalla äkisti kuivasta ja sulasta erittäin liukkaaksi, kun tien pinnalle valuneet sulamisvedet olivat jäätyneet.

Kuorma-auton kuljettajaa epäillään kuolemantuottamuksesta, vammantuottamuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Molempien autojen kuljettajat olivat selvin päin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme