Mainos
Mainos

Heinolassa naapurisopu pahasti koetuksella: 70 rikosilmoitusta ja vuosikymmenen kestäviä riitoja

Heinolassa Päijät-Hämeessä naapurisopu on tänä kesänä ollut erityisen pahasti koetuksella. Hämeen poliisi kertoo, että sille on tehty poikkeuksellisen paljon ilmoituksia erilaisista riidoista. 

Kesän aikana on riidelty muun muassa puiden sahauksesta mökillä ja hiirien myrkyttämisestä. Epäiltyjä puutarhakasvien myrkyttämisiä on ollut kaksi. 

Heinolassa on myös perhe, joka on poliisin mukaan tehtaillut naapuristaan neljän viime vuoden aikana noin 70 rikosilmoitusta.

Poliisin mukaan perhe epäilee naapurin vainoavan perhettä, koska naapuri muun muassa viheltelee rouvan nähdessään, pyörittää sormeaan ohimonsa ympärillä tai lähtee autollaan samaan aikaan liikenteeseen kuin perhekin. 

Toisessa tapauksessa heinolalaismies on riidellyt useamman naapurinsa kanssa yli vuosikymmenen, poliisi kertoo. Poliisille on tullut ilmoituksia puolin ja toisin. Ilmoituksia on tehty esimerkiksi lumitöistä, salakuvaamisesta ja kissan jätöksistä. Poliisi ei ole tutkinut kaikkia miehen ilmoittamia asioita, ja ilmeisesti tästä syystä eräs poliisi sai palautteena paketillisen hamekangasta. 

Poliisi muistuttaa, etteivät rikostutkinta ja käräjäkäsittely yleensä paranna naapurisopua.  

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot