Mainos
Mainos

Helsingin Kalliossa havahduttiin yöllä laukauksiin – poliisi pidätti henkilön ammuskelusta epäiltynä

Helsingin Kalliossa sijaitsevalla Pengerkadulla ammuskeltiin tiistaina aamuyöllä aseella. Helsingin poliisista kerrotaan, että alueen asukkaat tekivät noin kello 0.25 useita ilmoituksia laukauksista.

Tutkinnanjohtaja komisario Heidi Niemi kertoo, että poliisi tavoitti paikalta henkilön, joka on otettu kiinni ampuma-aserikoksesta ja vaaran aiheuttamisesta epäiltynä. Mikroblogipalvelu Twitterissä Helsingin poliisilaitos kertoo, että laukausten takana on ollut seurue:

Ase, jolla alueen asukkaita säikäyttäneet laukaukset ilmeisesti ammuttiin on Niemen mukaan poliisin hallussa. Hän ei ota kuitenkaan kantaa siihen, minkälainen ase on tai mitä kohti epäilty ammuskelija oli laukaukset tähdännyt.

Teon motiivi ei ole tiedossa. Niemen mukaan tapauksen esitutkinta on kuitenkin vasta alkuvaiheessa, ja Pengerkadun tapahtumien kulku selvinnee tutkinnan edetessä.

Poliisin tiedossa ei ole, että tilanteesta olisi aiheutunut vaaraa ulkopuolisille.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme