Mainos
Mainos

Helsingin piiritystilanne päättyi

Helsingin Konalassa ollut piiritystilanne on päättynyt.

Poliisin mukaan Vähäntuvantiellä kerrostaloasuntoon linnoittautunut mies tuli itse ulos asunnosta, jonka jälkeen poliisi otti hänet kiinni. Mies on nyt poliisin hallussa.

Piiritys alkoi aamupäivällä kymmenen aikaan ja päättyi iltapäivällä hieman kello 16 jälkeen. Poliisi löysi asunnosta toisen maailmansodan aikaisen sarjatuliaseen, johon asunnossa olleella miehellä ei ollut lupaa.

Tilanne alkoi, kun asuntoon menossa ollut huoltomies pyysi poliisilta apua. Kun poliisipartio oli menossa asuntoon, uhkasi mies heitä aseella. Asunnossa myös ammuttiin tässä vaiheessa laukaus, mutta kukaan ei loukkaantunut. Tämän jälkeen poliisi piiritti asunnon ja evakuoi osan kerrostalosta.

Asunnossa oli piirityksen alkaessa miehen lisäksi nainen, joka pääsi ulos asunnosta muutaman tunnin jälkeen.

Poliisi tutkii tapausta murhan yrityksenä. Ylikomisario Juho Hakola ei vahvistanut, yrittikö mies ampua asuntoon menossa olleita poliiseja, mutta rikosnimike viittaa siihen.

Miehellä on Hakolan mukaan rikollista taustaa.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme