Mainos
Mainos

Helsingin rautatieasemalla puukotus keskellä päivää

Helsingin rautatieasemalla metrotasanteella on puukotettu miestä iltapäivällä. Puukotuksen uhri vietiin sairaalaan.  

Helsingin poliisin yleisjohtajan, komisario Heikki Kallion mukaan tapahtuman vuoksi on otettu kiinni kaksi 80-luvulla syntynyttä miestä. Puukotusta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.  

Kalliolla ei ole tietoa, tunsivatko kiinni otetut ja uhri toisensa. Myöskään teon mahdollisesta motiivista ei ole toistaiseksi tietoa.  

Poliisi sai ilmoituksen puukotuksesta kolmen aikaan iltapäivällä. Puukotusalueen ympäristö eristettiin tapahtuman jälkeen, ja poliisi teki alueella teknistä tutkintaa.   

Kompassitorilla sijaitsevassa Karkkitori-myymälässä työskentelevä nainen näki puukotuksen työpaikkansa ikkunan läpi. Anu Takarautio kertoi Helsingin Sanomille, että noin neljän tai viiden henkilön seurue ja humalaisen oloinen mies aloittivat sanaharkan, joka eteni tappeluksi.  

– Vahvasti humalainen mies piteli isoa veistä ensin selkänsä takana. Sitten hän lähti ajamaan seuruetta takaa sen kanssa, mutta jossain vaiheessa hän menetti veitsen seurueelle, Takarautio sanoi lehdelle.  
Hänen mukaansa näytti siltä, että veistä painettiin miehen kaulaa vasten.  
  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme