Mainos
Mainos

Helsinkiläiskampaajalle ehdollista työharjoittelijan hyväksikäytöstä

Työharjoittelussa ollutta tyttöä puristellut helsinkiläiskampaaja sai hovioikeudessa puoli vuotta ehdollista vankeutta. Hovioikeus piti ennallaan käräjäoikeuden tuomion.

15-vuotias oli tullut kampaamoon työharjoittelijana ja jatkanut sen jälkeen työskentelyä epäsäännöllisesti noin puolen vuoden ajan.

Tytön mukaan ahdistelu alkoi seksivitseinä ja eteni rajumpiin tekoihin. Oikeus katsoi miehen muun muassa työntäneen kätensä tytön paidan alle useita kertoja, puristelleen hameen alta ja ehdottaneen seksiä. Hän oli myös esitellyt paljasta sukupuolielintään.

Tuomioon vaikutti myös vapaudenriisto ja vahingonteko, joiden uhrina oli miehen naisystävä. Miehen katsottiin pitäneen naista kerran yön yli väkisin kotonaan.

Tuomittu määrättiin maksamaan tytölle 2500 euroa korvauksia kärsimyksestä ja tilapäisestä haitasta. Naisystävälle hänen on maksettava muun muassa 500 euroa kärsimyskorvauksia.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme