Mainos
Mainos

Helvetin enkelien rikosvyyhti syyteharkintaan – huumeita, aseita, pahoinpitelyjä

Etelä-Karjalan poliisi on jättänyt syyteharkintaan epäiltyjen rikosten vyyhden, joka koskee Helvetin enkelit -järjestön jäsenistöä.

Poliisi tutki vuoden verran Hells Angels MC Carelian toimia. Kerhon tiloista Lappeenrannassa on löytynyt muun muassa huumeita, dopingaineita ja aseita. Tutkittavana on ollut myös pahoinpitelyrikoksia.

Poliisi teki MC Carelian tiloihin viime vuonna kaksi kotietsintää.

Lisäksi esitutkinnassa on selvitetty jäsenten mahdollista syyllistymistä järjestäytyneen rikollisjärjestön toimintaan osallistumiseen.

Poliisin mukaan jengitila toimii ulkopuolisilta suljetussa hyvin vartioidussa ja aidatussa kiinteistössä, joka on kaavasta poiketen muutettu asuinkiinteistöksi. Sieltä löytyi baari- ja anniskelutila, jonka kohdalla poliisi on tutkinut asiaa alkoholirikoksena ja veropetoksena.

Poliisin mukaan MC Carelia on kansainvälisen Helvetin enkelit -järjestön täysjäsen. Siihen kuuluu kymmenen henkilöä. Se sai täysjäsenyyden kansainvälisessä Helvetin enkeleiden organisaatiossa vuonna 2002.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme