Mainos
Mainos

Henkirikosta epäillään Milla Heikkilän katoamisessa

Poliisi epäilee, että Vihdin Nummelassa syyskuussa kadonnut Milla Heikkilä on joutunut henkirikoksen uhriksi. 22-vuotias Heikkilä katosi 19.9.2009.

Katoamispäivänä kello 22.15 Heikkilä nousi linja-autoon Nummelan kohdalla 2-tien pysäkiltä. Hän jäi pois kyydistä Karkkilan linja-autoasemalla kello 22.40.

Poliisin tutkimuksissa on selvinnyt, että Milla Heikkilä oli menossa tapaamaan joitain henkilöitä Karkkilaan. Hänellä oli kadotessaan yllään musta sääriin ulottuva nahkatakki.

Muita Heikkilän tuntomerkkejä ovat vaalea siilitukka ja 12 lävistystä korvissa. Hänellä on vihreät silmät ja hän on ruumiinrakenteeltaan pyöreähkö.

Poliisi pyytää yleisön apua rikoksen selvittämiseksi. Jotain tapauksesta tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Länsi-Uudenmaan poliisin väkivaltarikostutkintaan virka-aikana 071 873 8330 ja muuna aikana 071 873 8003.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme