Mainos
Mainos

Herkku-myymälän käsiaseella ryöstäneet naamiomiehet kiinni

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi tänään outokumpulaismiehet todennäköisin syin epäiltyinä toissapäivänä tapahtuneesta ryöstöstä.

Kaksikon epäillään ryöstäneen ryöstäneen käsiaseella uhaten Outokummussa sijaitsevan Kuusjärven Herkku -myymälän. Naamioituneet miehet saivat saaliikseen vähäisen määrän rahaa.

Toinen miehistä on syntynyt vuonna 1981, toinen vuonna 1988. Muut asian vuoksi kiinniotetut on päästetty vapaaksi. Osa ryöstösaaliista on poliisin hallussa ja mahdollinen tekoase on takavarikoitu.

Tapahtumat ovat poliisille jo kohtuullisen hyvin selvillä. Tutkinta jatkuu osallisten ja silminnäkijöiden kuulusteluilla. Kaupassa ei ollut tekohetkellä asiakkaita, mutta muutama henkilö on tehnyt hyviä havaintoja tekijöiden poistumisesta liikkeestä sekä heidän pakoreitistään.

Ryöstön kohteeksi joutunutta myymälää on koeteltu aiemminkin, sillä sen Facebook-sivujen mukaan se joutui tulipalon kohteeksi kesän lopussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme