Mainos
Mainos

Hevosta rääkättiin törkeästi Ypäjällä

Poliisi epäilee, että törkeän eläinrääkkäyksen kohteeksi joutunut hevonen on mahdollisesti yritetty varastaa.

Ypäjän poliisi tutkii erikoista tapausta, jossa hevosta on pahoinpidelty mahdollisen varkausyrityksen yhteydessä. Poliisi epäilee, että kyseinen suomenhevonen on saattanut joutua kohteeksi harvinaisen valkoisen värinsä vuoksi.

Kolmivuotias suomenhevosori vietti viime viikon maanantain ja tiistain välisen yön Ypäjän keskustan tuntumassa orilaitumella. Tiistaiaamuna hevostaan katsomaan mennyt omistaja löysi orin kaulasta voimakkaat hirttojäljet ja kyljistä sekä takapäästä pahoinpitelyjälkiä. Lisäksi ori ontui takajalkojaan.

Poliisi epäilee, että törkeän eläinrääkkäyksen kohteeksi joutunut hevonen on mahdollisesti yritetty varastaa laittamalla sen kaulaan köysi, jolla sitä on vedetty. Hevonen on vammoista päätellen taistellut pahoinpitelijöitään vastaan rajusti. Eläinlääkärin mukaan orin vammat ovat erittäin vakavat.

Poliisi pyytää orilaitumen tapahtumista jotain tietäviä ottamaan yhteyttä lähimpään poliisiin.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme