Mainos
Mainos

Hirvensalmen perhesurmassa päävammoja saanut poika ei muista tapahtunutta – poliisilla näkemys tapahtumien kulusta

Poliisi kertoo, että Hirvensalmen viimekuisen perhesurman tutkinta on edennyt. Rikospaikan teknisen tutkinnan, kuten tapahtumapaikalta otettujen näytteiden analysoinnin lisäksi myös tapauksessa vahingoittunutta poikaa on päästy kuulemaan. Ongelmana on, ettei poika muista verityön tapahtumia.

Poika on poliisin mukaan muistanut tilannetta edeltäviä tapahtumia loogisesti, mutta itse tilanteesta hänellä ei ole muistikuvia. Poliisin mukaan hänen päähänsä saamilla vammoilla voi olla merkittävä vaikutus asiaan.

Poikaa kuulustellaan myöhemmin, kun se on hänen terveydentilansa puolesta järkevää.


Poliisi on sulkenut pois perheen ulkopuolisen tekijän osallisuuden tapahtumiin. Paikalla olivat poliisin tämänhetkisen tiedon mukaan perheen isä ja hänen kaksi poikaansa.

Poliisilla on selvillä todennäköinen tapahtumakulku, mutta sitä ei aiota kertoa julkisuuteen ennen kun poikaa saadaan kuulusteltua. Tällä halutaan estää, ettei pojan omat havainnot tai mielikuvat tapahtuneesta vääristy.Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme