Mainos
Mainos

Hoitaja varasti huumaavia lääkkeitä espoolaisesta sairaalasta: 1600 euron sakot

Espoossa huumaavia lääkkeitä Jorvin sairaalasta varastanut sairaanhoitaja on tuomittu sakkoihin Espoon käräjäoikeudessa.

Oikeuden mukaan 47-vuotias nainen anasti työpaikaltaan kodeiinia, diatsepaamia ja midatsolaamia sisältäviä lääkkeitä. Nainen sai tuomion kavalluksesta ja huumausainerikoksesta.

Lääkkeiden rahallinen arvo jäi noin 170 euroon. Oikeus kuitenkin katsoi, ettei kavallusta voitu pitää vähäisenä, koska nainen teki rikoksen työssään sairaanhoitajana.

Nainen myönsi ottaneensa kodeiinia sisältänyttä yskänlääkettä omaan käyttöön, mutta sanoi luulleensa, että se on sallittua. Muut lääkkeet hän väitti antaneensa potilaille ja unohtaneensa kirjata asian. Oikeus ei pitänyt naisen kertomaa uskottavana.

Nainen tuomittiin 80 päiväsakkoon, joista tulee maksettavaa 1 600 euroa.


Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot