Mainos
Mainos

Hovioikeus kumosi TeliaSoneran maksut pohjoissavolaisille kunnille

Yhteensä 13 pohjoissavolaista kuntaa, kuntayhtymää ja yhtiötä joutuu maksamaan TeliaSoneralle yhteensä 1,2 miljoonaa euroa korvauksia saamatta jääneistä eduista ja oikeudenkäyntikuluista, linjaa Itä-Suomen hovioikeus.

Näin TeliaSonera välttää miljoonaluokan kulut, jotka olisivat seuranneet Pohjois-Savon käräjäoikeuden päinvastaisesta päätöksestä.

TeliaSoneran ja yhteisöjen kiista koski hankintasopimuksen purkamista, josta on kiistelty jo vuodesta 2010. Hovissa nyt hävinneet osapuolet vaativat vahingonkorvauksia sopimusrikkomuksesta.

Hovioikeus kuitenkin katsoi, että TeliaSonera oli esimerkiksi korjannut tai alkanut korjata virheitä esimerkiksi puhelujen ohjautumisissa väärin ja kuuluvuusongelmissa.

Hovioikeuden mukaan yhteisöt eivät voineet purkaa sopimusta korjatuksi tulleiden virheiden perusteella, koska ne olivat sopimusaikana hyväksyneet suorituksen korjaamisen.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot